0
0

چطور ترس از مکالمه رو از بین ببریم ؟

1144 بازدید

قبل از شروع باید بگم فکرنکنید این ترس فقط مشکل شماست چون همه ی ادمها حتی اونهایی که حین گفت و گو خیلی با اعتماد به نفس و مسلط به نظر میرسن هم این مشکل رو دارن، تنها فرقش توی میزان این ترسه.اون ادمهایی که خیلی توی مکالمه به قولی غول تشریف دارن با تمرین زیاد و یاد گرفتن یه سری نکته تونستن میزان اون ترس رو کم کنن وپیشرفت کنن.حالا ماهم میخوایم توی این مقاله یک سری از این نکات روبگیم تا شما هم این به بعد خفن طور به تمرین هاتون ادامه بدید و پیشرفت کنید.

چطور ترس از مکالمه رو از بین ببریم

چطور ترس از مکالمه رو از بین ببریم

1- داشتن تمرین مداوم

فکرکنم این چندوقت انقدر کلمه ی (تمرین) رو تکرار کردم که دیگه هم زبونم هم انگشتام مو دراوردن 😀 شما هم اگه مقاله های قبلی رو خونده باشید با خودتون میگید این بابا مارو سرکار گذاشته هر چی میپرسیم در جواب یه ( تمرین ) میگه و خودش رو راحت میکنه :)) ولی باور کنید انقدر که تمرین توی تقویت بخش های مختلف زبان تاثیر داره هیچ چیز دیگه ای تاثیر نداره، پس اوصیکم به التمرین ! حالا سوال اینجاست که دقیقا باید چجوری مکالمه رو تمرین کنیم اونم به طور مداوم ؟ باید بگم سپاس خدای را عزوجل که کلی راه مختلف برای تمرین مکالمه وجود داره و هم حضوری و هم غیرحضوری میتونه انجام بشه؛ یکی از رایج ترینهاش حرف زدن با خودتونه ! یه وقت فکرنکنید که فقط ادمهای دیوونه اینکارو میکنن چون اکثرزبان اموزها و معلم ها به این مرض مفید مبتلا هستن خیلی هم ازش جواب گرفتن.

پس شما هم تلاش کنید از این به بعد با خودتون انگلیسی حرف بزنید(اگه بلند بلند جمله ها رو بگید خیلی بهتره )غیر از اون اگه هنوز ازحرف زدن توی کلاس یا بین جمع میترسید، میتونید با یکی از دوستهاتون که زبان خوبی داره هماهنگ کنید وچندوقت یه بار یا حضوری یا درقالب چت مکالمه ی انگلیسی داشته باشید.اگه هم چنین شخصی اطرافتون نیست میتونید از یه سری اپلیکیشن استفاده کنید مثل Hello Talk  .

با این اپلیکیشن ها شما با ادمهای دیگه ای توی یه کشور دیگه اشنا میشید و باهم روزانه حرف میزنید تا مکالمه ی هردوتون تقویت بشه.حتی میتونید از ربات های هوشمند مثل  Mitsuku یا Rose استفاده کنید و روزانه تمرین کنید.اگه ازقبل یه سری جمله ها و عباراتی مربوط به موضوع مورد نظرتون رو اماده داشته باشید تاثیر این تمرین ها بیشتره.

2- مقایسه نکنید

موقعیت هرفرد توی زندگی با یه نفر دیگه متفاوته و حتی با وجود یه سری شباهت های خیلی کم، بازم زندگی هرکس منحصر به فرده و سرعت پیشرفت و بهتر شدن برای هرادمی متفاوته.پس بهتر بودن یه نفر دیگه به این معنی نیست که شما خنگی و توی موقعیت خودت عالی نیستی.خودتون روفقط با با دیروز خودتون مقایسه کنید! به تمرین ها ادامه بدید و فقط روی خودتون تمرکز کنید نه بقیه.

3- بیخیال حرف مردم بشید

بعضی وقت ها از این میترسیم که موقع مکالمه اشتباه داشته باشیم واطرافیان به خاطرش مارومسخره کنن .اول از همه اگه نگرانید که همکلاسی هاتون اینکاروانجام بدن باید بگم که دلیل اصلی حضور شما توی اون کلاس، تمرین و تلاش برای بهتر شدنه.کسی که زبان بی عیب و نقصی داشته باشه نیازی به اون کلاس و تمرین نداره ! پس اشتباه کردن خیلی عادیه. غیر از این واقعا کی اهمیت میده که ادمهای موقتی و بی اهمیت اطرافمون چی میگن ؟شما هرکاری بکنی، حتی اگه بهترین هم باشی مردم بازیه چیزی برای تمسخر یا برای قضاوت کردن پیدا میکنن. پس به جای نگرانی برای این چیزها روی جملاتتون حین مکالمه تمرکز کنید و به کارتون ادامه بدید.

4- با استفاده از یه سری عبارت ها برای خودتون وقت بخرید

گاهی وقت ها ممکنه موضوع مکالمه چیزی باشه که شما از قبل زیاد درباره اش فکرنکردید وبرای ادامه دادن به یکم مکث و فکرکردن نیاز دارید.توی این موقعیت ها به جای اینکه سکوت کنید یا مکث های خیلی طولانی داشته باشید با گفتن چند تا جمله ی ابتدایی مکالمه رو شروع کنید و بعد از یه سری عبارت مثل well, you know, I think, Actually, I mean, I guess,  Right  و یا یه سری از صداها مثل Um یا  Hmmاستفاده کنید . اینجوری حین مکالمه برای خودتون وقت میخرید تا توی این فاصله فکرکنید و جمله های بعدیتون رو اماده کنید یادتون باشه استفاده کردن از این صوت ها  یا این عبارت ها نشونه ی ضعف شما نیست و حتی نوعی تکنیک محسوب میشه البته تا وقتی که زیاده روی نکنید !

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://nasrenglish.com/?p=1754
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوکپینترستلینکدین

نظرات

2 نظر در مورد چطور ترس از مکالمه رو از بین ببریم ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *